Τεχνολογια Rimless

H πρωτοποριακή τεχνολογία Rimless, που καθιστά πολύ πιο εύκολο τον καθαρισμό της λεκάνης και εξασφαλίζει μέγιστη υγιεινή, εφαρμόζεται στα σετ TOLEDO, FRESH και ADVANCED καθώς και στις κρεμαστές λεκάνες MODENA, NEW, MESSINARIMINI και POLO της vitruvit.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της λεκάνης εξαλείφει τα συνήθη σημεία που αποτελούν εστίες συγκέντρωσης βακτηρίων και μικροβίων. Ταυτόχρονα η έκπλυση με την τεχνολογία jet stream γίνεται πιο αποτελεσματική και αθόρυβη! Καθώς το νερό δεν πέφτει με τον κλασικό τρόπο από πάνω προς τα κάτω, αλλά δημιουργεί «δύνη», με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται ο καθαρισμός κάθε σημείου της λεκάνης, με τον ελάχιστο θόρυβο και χαμηλή κατανάλωση νερού.

Δοκιμάστε τις λεκάνες της vitruvit με τεχνολογία Rimless και χαρίστε σε σας και την οικογένεια σας απόλυτη υγιεινή αλλά και οικονομία.

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.