ΠΛΑΚΙΔΙΑ MAGNA

Η νέα σειρά πλακιδίων magna αποτελεί μια ακόμη πρόταση της vitruvit  για μεγάλους χώρους που "απαιτούν" λάμψη, πολυτέλεια, αντοχή αλλά και ευκολία στην συντήρηση!

Πλακίδια σε μεγάλο μέγεθος (slab) 600 x 1200 x 9 mm, glossy ή matt, με εμφάνιση μαρμάρου και με καινοτόμα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά:
1. Εκτύπωση με ψηφιακή (digital) τεχνολογία και φινίρισμα, που προσφέρει απίστευτη λεπτομερεια στη μορφή των επιφανειών.
2. Συνδυασμό υλικών που κάνει τα πλακίδια σκληρά,  μη πορώδη και λαμπερά (vitrified).
3. Κόψιμο απολύτου ακριβείας με laser (rectified) που προσφέρει σχεδόν αόρατους αρμούς μεταξύ των πλακιδίων.

Αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν στα πλακίδια της σειράς magna ιδιαίτερα ελκυστικά πλεονεκτήματα σε εμφάνιση, λειτουργικότητα και χρηστικότητα που τα κατατάσσουν δίκαια, πρώτα στην προτίμηση αρχιτεκτόνων, μηχανικών και interior designers. Αναλυτικότερα:
1. Είναι πιο εύκολα στην μεταφορά και εγκατάσταση καθώς ένα πλακίδιο 1200 x 600 αντικαθιστά 2 πλακίδια 600 x 600 και είναι έως και 60% πιο ελαφρά από το κλασικό μάρμαρο. 
2. Είναι ελεύθερα από ρητίνες που χρησιμοποιούνται στο κλασικό μάρμαρο για την αντιμετώπιση των φυσικών σχισμών μια και δεν έχουν καθόλου σχισμές.
3. Τοποθετούνται γυαλισμένα από πριν και δεν χρειάζονται γυάλισμα για πολλά χρόνια, σε αντίθεση με το μάρμαρο που θέλει τακτικότερη συντήρηση.
4. Χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, ακόμη και σε βαριές χρήσεις, λόγω του καθόλου πορώδους, εξαιρετικά συμπαγούς και σκληρού υλικού.

Είναι ιδανικά για μεγάλες οικίες, εταιρικά γραφεία, εμπορικά και συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία και μεγάλους επιβλητικούς χώρους. Διότι σε κάθε περίπτωση, το μέγεθος η άνεση και η πρακτικότητα μετράνε!

oslo marfil premium matt 60 x 120

oslo marfil premium matt 60 x 120

Oslo ocre Premium matt 60 x 120

Oslo ocre Premium matt 60 x 120

Calacata Lux 60 x 120

Calacata Lux 60 x 120

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.