ΧΕΝΙΑ 2018

Το 2018 η συμμετοχή της vitruvit στην xenia ήταν πληρέστερη και πιο εντυπωσιακή. Παρουσιάσαμε ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό ή την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων φιλοξενίας. 

Στο χώρο του περιπτέρου της vitruvit φιλοξενήσαμε αντιπροσωπευτικά δείγματα από σχεδόν όλες τις συλλογές προϊόντων μας. Παρουσιάστηκαν είδη υγιεινής όπως λεκάνες και νιπτήρες, μπαταρίες αναμικτικές απλές ή εντοιχιζόμενες, συστήματα ντους, αξεσουάρ μπάνιου αλλά και μια πλήρης συλλογή από πλακίδια δαπέδου και τοίχου σε διαφορετικά design και διαστάσεις.

Ιδιαίτερη εντύπωση και πολλά θετικά σχόλια προκάλεσε η παρουσίαση αντιπροσωπευτικού δείγματος της νέας κατηγορίας πλακιδίων DGVT slabs. Η σειρά πλακιδίων DGVT Slabs επανακαθορίζει την έννοια της πολυτέλειας στο χώρο που ζείτε. Απευθύνεται σε απαιτητικούς αγοραστές που επιδιώκουν κομψότητα και τελειότητα εξίσου, για το χώρο τους. Εκτός της όμορφης επιφάνειας τους, τα νέα αυτά πλακίδια είναι εκπληκτικά ισχυρά με αντοχή στην τριβή και τις γρατσουνιές. Είναι σχεδόν 100% μη πορώδη και δεν αφήνουν το νερό να εισχωρήσει στη μάζα τους ενώ με την τελευταίας τεχνολογίας κοπή με laser, τα πλακίδια αυτά «μηδενίζουν» τον αρμό μεταξύ τους και δίνουν την αίσθηση ενός μεγάλου κι ευρύχωρου χώρου. Τα πλακίδια της σειράς DGVT Slabs  διατίθεται σε διαφορετικές-μεγάλες διαστάσεις (120x120, 120x180, 100x200, 160x320 cm).     

Η παρουσία της Vitruvit στην έκθεση xenia 2018 χαιρετίστηκε από όλους τους επισκέπτες με ουσιαστικό ενδιαφέρον. Παρουσιάσαμε τις συλλογές μας, ενημερώσαμε για όλα τα νέα προϊόντα και συζητήσαμε τις προτάσεις μας με ξενοδόχους και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Το feed back που πήραμε θα μας βοηθήσει να είμαστε ακόμη πιο αποτελεσματικοί με τις προτάσεις μας στο μέλλον και μας δίνει δύναμη για ακόμη πιο ουσιαστική και καινοτόμα παρουσία στο χώρο.     

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές και ακόμη περισσότερο τους επισκέπτες της έκθεσης. Ραντεβού με πιο πλούσια, καινοτόμα και δυναμική συμμετοχή στην xenia 2019!

 

 

Επιστροφη στο αρχειο νεων       Επιστροφη στην αρχικη σελιδα

 

 

Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Vitruvit, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν.