Νιπτήρας ΑΜΚ

Ο σχεδιασμός ενός χώρου υγιεινής κατάλληλου για Άτομα Μειωμένης Κινητικότητας αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση που απαιτεί σωστό χειρισμό του χώρου αλλά και την επιλογή ειδών υγιεινής αξιόπιστων και σύμφωνων με τις νομοθετικές προδιαγραφές από άποψη αντοχής και διαστάσεων.

Η VITRUVIT διαθέτει μια πλήρη σειρά ειδών υγιεινής και αξεσουάρ για Α.Μ.Κ. για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου μπάνιου. Ο νιπτήρας CARE είναι κατασκευασμένος από άριστης ποιότητας πορσελάνη Vitreous china, διαθέτει την απαραίτητη κοίλη εσοχή για άνετη πρόσβαση από ατόμο σε αμαξίδιο και αντέχει σε κατακόρυφη φόρτιση 100 kg. όπως ορίζει η ελληνική νομοθεσία. Να σημειωθεί ότι για την τοποθέτηση του νιπτήρα στον τοίχο και τη ρύθμιση του ύψους του απαραίτητη είναι η χρήση πνευματικού μηχανισμού ή απλών στηριγμάτων, ενώ ταυτόχρονά πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικό εύκαμπτο σιφόνι που να μην ενοχλεί τα γόνατα του χρήστη αναπηρικού αμαξιδίου και μπαταρία αναμεικτική με χειρουργική λαβή ή φωτοκυττάρου.

Επισκεφτείτε την σειρά CARE της VITRUVIT ώστε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα άλλα και ό,τι άλλο χρειάζεται ο ιδιαίτερος αυτός χώρος υγιεινής!

Επιστροφή στο Αρχείο Νέων

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα